Forum Informatyka Zaocznie Strona Główna Informatyka Zaocznie
dla studentów studiów inżynierskich WSH RADOM

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Zaliczenie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Informatyka Zaocznie Strona Główna -> Źródła i przetwarzanie energii w XXI w
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
monika
Pomocnik

PostWysłany: Pon Lut 04, 2013 22:28    Temat postu: Zaliczenie Odpowiedz z cytatem

3 za obecność + ewentualna praca na wybrany temat z poprzedniego postu. A kto nie chodził to koniecznie praca
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pon Lut 04, 2013 22:28    Temat postu:

Powrót do góry
jacko
lajk

PostWysłany: Sob Sty 05, 2019 10:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

2 stycznia Towarzystwo Sportowe "Wisła" ogłosiło, że umowa sprzedaży piłkarskiej spółki konsorcjum funduszy inwestycyjnych Alelega SARL i Noble Capital Partners Ltd. została unieważniona, ponieważ nabywcy nie spełnili określonych w niej warunków: nie wpłacili ani symbolicznej złotówki, za którą mieli nabyć akcje, ani 12,2 mln zł na poczet uregulowania najpilniejszych zobowiązań Wisły SA, co było warunkiem sine qua non transakcji. Do tego Hartling stracił kontakt z Ly, który miał fizycznie wykonać przelew na 12,2 mln zł. Francuz miał doznać zawału serca w trakcie podróży do Nowego Jorku.
W piątek, podczas konferencji prasowej, Szymon Michlowicz z zarządu stowarzyszenia potwierdził, że to TS "Wisła" jest właścicielem Wisły SA: - Uważamy się za pełnoprawnych właścicieli spółki akcyjnej. Stoimy na stanowisku, że umowa ta nie wywarła żadnych skutków prawnych. Nie zostały spełnione warunki, które były w umowie wprost wskazane. Kupujący nie wpłacili symbolicznej złotówki i co ważniejsze, do 28 grudnia nie wpłynęły na konto spółki obiecane pieniądze, czyli ta kwota 12,2 mln zł. Ponadto do dnia kolejnego nigdzie nie wpłynęło potwierdzenie dokonania owej płatności. Stoimy na stanowisku, że byliśmy uprawnieni do unieważnienia umowy.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
jacko
lajk

PostWysłany: Sob Sty 05, 2019 11:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A mówiłam, że ciapate zaatakują i tak się stało. Niemcy po niewczasie połapali się co im zafundowała makrela dlatego powstają organizacje nacjonalistyczne. Ciapate to lenie, nieroby nastawione roszczeniowo. Zawsze się zastanawiam, że skoro im tak źle to czemu nie walczą o lepsze jutro u siebie tylko chcą wszystko dostać na tacy i wprowadzać swoje rządy i obyczaje w kraju gospodarza, który ich przyjął. I żeby nie było Polacy to też kraj wychodźctwa ale my nie czekaliśmy na mannę z nieba tylko pracujemy i staramy się dostosować do miejscowych obyczajów. Owszem są też nieudacznicy ale ilu ich jest? No ilu, garstka i do tego nasi nie podkładają bomb i nie są terrorystami, którym się wszystko należy. Ponadto cała nasza historia jest naznaczona walką o byt tu i teraz. To my walczyliśmy z najazdami i dlatego nie chcemy aby historia się powtórzyła.
Odpowiedz
Zwiń odpowiedzi Zgłoś
Zgłośss1h temuCzyli czytając ostatnie zdanie ,to wśród naszych rodaków nie brakuje takich "ciapatych" ,szczególnie tych zdrowych chodzących na wycieczki do Mops-ów. Na koszt ciężko pracującej reszty.
Zgłośjasiu3h temumała prowokacja bez nakazu nie mogli wejść to bombka i przetrzepią papiery w środku zabezpieczając niby dowody
Zgłośnie dziwi3h temuPewnie półskośni próbują wywołać wojnę domową w Niemczech.
ZgłośHeh9h temua mówiłem ze jakaś glipia 3.15zda z cebulandii zaraz tu bzdury napisze.
Zgłośxyz10h temuGdyby to ciapate zaatakowaly to z pewnoscia nie pusty lokal ale lokal z ludzmi
ZgłośJakub10h temuTo tylko i wyłącznie działania parti rządzącej działającej na wszelakie anomalie które my nazywamy, duma narodowa i narodowością państwowa, próbują zdusić powstanie przeciw władzy w zalążku, nie pozwalają na jakie kolwiek akcie protestacyjne sprzeciwiające sie obecnej polityce imigracyjnej obecnego rzadu, szkoda ze pani Angela nie konsultowała się w tej sprawie z państwami wspolnalezacymi do wspólnoty europejskiej, tylko sama podjęła decyzje o wpuszczeniu ich do Europy. Czy w tym jednym przypadku nie widać stanowczej dominacji pani Angeli w obecnej strukturze UE. Czy tego chcecie ? Co jak przyszłe decyzje UE będą zakazywać tradycji przekazywanej nam od pokoleń od pradziada by nie drażnić przyjaciuł innego wyznania. Co jeśli zakarza nam świętować to jak chcemy i w jaki sposób chcemy to robić by nie drażnić muzułmaninow. Chcecie by rządzili się u nas tak jak w krajach UE. Drodzy Rodacy Polacy Bracia i Siostry nie pozwólmy zapomnieć o naszej chistori o która walczyli nasi dziadkowie i pra dziadowie i prą prą prą dziadowie i babcie by ta nasza tradycje zachować i świętować wolność i niepodległość nie zmarnujmy tego nie dajmy się podzielić bądźmy jednością narodu bez politycznego wyznania. I jeszcze jedno gdy bym miał możliwość zmienił bym Konstytucie a wiecie dlaczego ponieważ jeżeli bym kogoś jako naród na pewne stanowisko to jako naród powinienem mieć władze by go odwołać a nie czekać aż sam się poda do dymisji i tak z karzdym stanowiskiem w sejmie i parlamencie i gdzie kolwiek.
Zgłośstan11h temuNiech biały człowiek opuść tereny islamistów i nie będzie problemów z uchodźcami.
ZgłośSanwczoraj (22:16)@ Saar Gdzie ten serial leci, bo na satelicie nie widziałem, by coś takiego było?
ZgłośSaarwczoraj (22:10)lol @ to jest jakis serial; mialem "przyjemnosc" obejrzenia fragmentu i... przelaczylem; tak goebelsowskie pranie mozgow;
Zgłoślolwczoraj (21:30)Ostatnio z niesmakiem oglądałem niemiecki serial "Przystanek Berlin - 2 sezon".
Niemcy przy pomocy tego serialu wbijają swoim obywatelom do głowy, że to nie "dobrzy" uchodźcy są tymi złymi, ale "naziści", nacjonaliści, i partie niezgadzające się z polityką Merkelowej. Piorą ludziom mózgi tym serialem, wciskając, że to te skrajne partie organizują zamachy na uchodźców i...
... na samych siebie, żeby ukazać się w roli ofiary i zdobyć poparcie przed wyborami. ,Dopóki wynagrodzenie za pracę nie będzie dużo wyższe od wysokości pomocy społecznej, to praca nie będzie wartością, liczą się tylko cwaniaki i oszuści. Nie stać mnie na nic, nie jeżdżę na wczasy, nie stołuję się poza domem, bo kupienie chociaż każdemu z członków mojej rodziny po zapiekance to już kwota 50 zł. udrażnianie rur Ożarów Nie remontuję mieszkania, jeżdżę bardzo starym samochodem. Najstarsze dziecko, aby nam pomóc udrażnianie rur białołęka pracuje w weekendy" - napisał celnik.Jak płacą śmieszne przepychanie kanalizacji Białołęka pieniądze młody pracownik dostaje na start więcej od pracownika z 20 letnim doświadczeniem. Dziwić się że ludzi nie ma do pracy ?? albo formy zaczną płacić ale pójdą w piach Pracy nie ma właśnie tam, gdzie płaca jest przyzwoita - brakuje głównie wykształconych fachowców. Jakiś czas temu pracowałem w dziale kadr dużej firmy, uchodzącej za bardzo dobrze płacącą (branża elektroniczna). Codziennie udrażnianie rur falenica wpływało kilkadziesiąt CV i podań o pracę na stanowisko... portiera, sprzątaczki, pracownika ochrony, itd. Ale poszukiwanie specjalisty z zakresu np. mechatroniki trwało czasem całymi miesiącami, mimo oferowania przez firmę bardzo dobrych przepychanie rur anin warunków płacowych. Ale tak to jest... Nikt nie nauczy się fachu (nie mówię nawet o studiach zawodowych), tylko oczekuje pięciocyfrowej pensji z ukończonym gimnazjum i dwiema przepychanie kanalizacji konstancin lewymi rękami do pracy. Inną grupę stanowią tzw. "absolwenci" - po skończonych (niewątpliwie bardzo ciekawych) kierunkach typu Etnografia, czy Filozofia Przyrody - i ich teksty "nie po to skończyłem studia", żeby teraz pracować za 3 tysiące.Ja na przykład skończyłem technikum przepychanie rur włochy elektroniczne, ale nie mam praktyki w zawodzie. Głównie pracowałem jako operator maszyn CNC i konwencjonalnych. Nikt w zawodzie mnie nie chce przyjąć. Praktyka i doświadczenie. Nawet szansy ci nie dadzą. A i jako operator z wieloletnim doświadczeniem, udrażnianie rur Włochy ale bez kierunkowej szkoły też kręcą nosem.

Nie chodzi o "hobby" - często nie udrażnianie rur Ochota ma innej opcji. Jeśli zainwestowałeś cały swój majątek i do tego nabrałeś kredytów inwestycyjnych, to ciężko czasem zarobić na spłatę raty... Prowadzisz udrażnianie rur mokotów biznes, bo inaczej zostaniesz z masą przedsiebiorca okradal.ja nie zgine bo pogotowie kanalizacyjne Ursus zostana ze mna ci ktorzy wiedza ze nigdzue lepiej miec nie beda. Jakby chcieli to dawno by juz poszli. Nic na sile a wlasnie zwolnilam 7miu . Tylko ze ja mam gdzie zarobic i szukac nie musze i tym sie roznimy.W firmach w Polsce jest najczesciej slabe zaplecze socjalne, jest brudno, zimno i smierdzi udraznianie kanalizacji mokotów . Praca w naszym kraju to dolina emocjonalna i niedola finansowa. Odkad wyjechalem, czuje, ze zyje. Widze czasem na kolegow ze starej pracy, jak smutno patrza z przystanku na moj elegancki woz i udrażnianie rur ursus troche mi ich szkoda. Niedawno jeszcze ja tam stalem, oby juz nigdy.
Nie tylko, pracodawcy przyzwyczajeni przez lata do przebierania w pracownikach, nagle nie potrafią utrzymać ludzi, których mają przez lata. Nie mówiąc o nowo przyjętych, którzy szybko rezygnują zanim nawet rozpoczną na dobre pracę. Pracodawcy sami są sobie winni jeśli nie potrafią przyciągnąć pracownika. Dobry pracodawca na brak pracowników nigdy nie będzie narzekał.oczywiście. Dziwne, że przepychanie rur rembertów najczęściej problem wynika z braku
Tak właśnie kładą ludziom do głów, już zawczasu atakując przeciwników politycznych i usprawiedliwiając ataki terrorystyczne muzłumanów, poprzez rzucanie podejrzeń na podstępnych nazistów, którzy sami siebie atakują i "bezpodstawnie" oskarżają imigrantów.
Polecam obejrzeć sobie kilka odcinków, żeby zdać sobie sprawę z zakłamania niemieckiej władzy i jej bezczelności i obłudy w wykorzystaniu telewizji. To jest Gebelsowska propaganda w pełnej krasie.
ZgłośLechwczoraj (21:00)Ja tam jestem przeciwny przyjmowaniu imigrantów którzy gardzą Europą ale oni nie wysadzają budynków tylko ludzi. Islamistom wystarczy nóż aby była jakaś ofiarą a tu wybuch który uszkodził kilka budynków i nikogo nie zranił. Islamistów nie toleruje ale ta partia to też jest trochę nie teges. Taki numer doda głosów tej partii.
Powrót do góry
jacko
lajk

PostWysłany: Sob Sty 05, 2019 11:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie pleć. Sami sobie bombę podłożyli. Ciapate nie wysadzają bez ofiar. To tylko taka powtórka z historii. taki mały Reichstag.
Zgłośottowczoraj (20:28)Justyna popielatych się wrzuca,a w zasadzie sami się wrzucają
ZgłośJustynawczoraj (20:12)rasista! spojrz na siebie chodzacy ideale! nie wrzuca sie wszystkich do jednego worka!
ZgłośCzeslawwczoraj (19:54)Zaatakowali ich Niemcy, od dwóch lat obywatele. Ahmad, Ali I Mustafa
ZgłośSanwczoraj (19:37)Akurat ta zaatakowana AfD jest jedyną partią w niemieckim Bundestagu, którą jest przeciwko ciapanym, lenie umysłowe.
ZgłośFilwczoraj (19:32)Do Franek. O co ci chodzi? Pewnie jesteś z tych co bardziej znają historię Niemiec a szczególnie Makreli niż historię Polski. To się właśnie nazywa polski lewak. Takiej polemiki oczekiwałeś?No i taką masz
ZgłośPolak UKwczoraj (19:08)Pracuję kilka lat na budowie w UK. Nie widziałem w tym czasie ani jednego Araba na budowie pracującego. Są Sikhowie, czarni (niektórzy z nich to muzułmanie), Hindusi, Azjaci ale przez tyle lat nie trafiłem ani razu na Araba.
ZgłośFranekwczoraj (19:08)Widac FIL żeś pisowiec prawda ci jak to w pisie w niesmak wiec po pisosku zmyslasz
Zgłoś,mjiuwczoraj (19:08)Werbownik zapłacił, no to skasowali i pojechali do pracy na socjal,tak dojono kiedys Śląsk. Stare czasy ale jako żywo do sprawdzenia. Werbownik nie robi tego w wolontariacie,pisanie my ,wy oni nie ma sensu to zaplanowana akcja która zna tylko pomysłodawca.
Irek
wczoraj (17:30)
Podejrzani to makrela makaron , ryży,
Odpowiedz
Zwiń odpowiedzi Zgłoś
ZgłośXSFD2h temuzapomniałeś o Kaczyńskim Morawieckim Dudzie i tego typu TYPOM I PISOWCOM
Zgłośjasiu3h temumała prowokacja bez nakazu nie mogli wejść to bombka i przetrzepią papiery w środku zabezpieczając niby dowody
Zgłośwlasniewczoraj (21:55)czyli b trojga???
ZgłośNiech ich diabli...wczoraj (21:33),, Europo co z Tobą zrobiono,, polecam na YouTube to dzięki właśnie tej Trójcy antyeuropejskiej
Zgłośjacy tam znowu podejrzani, mówi Donek:wczoraj (21:26)To nie był wypadek, tylko drobny incydent !!!
Imigranci nieśli fireworki z nowego roku ... i one wybuchły.
ZgłośMalawczoraj (19:35)Popieram
Zgłośannawczoraj (19:07)Masz problem z rozumkiem. Na to nie ma jeszcze lekarstwa.
ZgłośLukwczoraj (19:00)Co na Irek obchodzi jak myślisz!
Zgłośalexwczoraj (18:23)Ryżemu najlepiej wyszły ryże włosy i pryszcze na mordzie.
ZgłośYywczoraj (18:17)Oni nas wykoncza zasilkami i potomkami
ZgłośHe he he....wczoraj (17:57)Anty-ryzy
Deee
wczoraj (17:3Cool
I co? Niemiecki ahmet
Odpowiedz
Zwiń odpowiedzi Zgłoś
ZgłośSanwczoraj (22:19)@ Donald Fiu Jak to nie ma? Jeden 29 lat, drugi 54 lata aresztowani.
ZgłośDonald Ftu przekonuje:wczoraj (21:26)Nie ma wcale żadnych podejrzanych. To nie był wypadek, tylko drobny incydent !!!
ZgłośAnty PiSwczoraj (18:30)To Afd zrobiła zadymę.Dlaczego nikogo nie było ?i nikomu się nic stalo .
Powrót do góry
jacko
lajk

PostWysłany: Sob Sty 05, 2019 11:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podejrzani to makrela makaron , ryży,
Odpowiedz
Zwiń odpowiedzi Zgłoś
ZgłośXSFD2h temuzapomniałeś o Kaczyńskim Morawieckim Dudzie i tego typu TYPOM I PISOWCOM
Zgłośwlasniewczoraj (21:55)czyli b trojga???
ZgłośNiech ich diabli...wczoraj (21:33),, Europo co z Tobą zrobiono,, polecam na YouTube to dzięki właśnie tej Trójcy antyeuropejskiej
Zgłośjacy tam znowu podejrzani, mówi Donek:wczoraj (21:26)To nie był wypadek, tylko drobny incydent !!!
ZgłośMalawczoraj (19:35)Popieram
Zgłośannawczoraj (19:07)Masz problem z rozumkiem. Na to nie ma jeszcze lekarstwa.
ZgłośLukwczoraj (19:00)Co na Irek obchodzi jak myślisz!
Zgłośalexwczoraj (18:23)Ryżemu najlepiej wyszły ryże włosy i pryszcze na mordzie.
ZgłośYywczoraj (18:17)Oni nas wykoncza zasilkami i potomkami
ZgłośHe he he....wczoraj (17:57)Anty-ryzy
Deee
wczoraj (17:3Cool
I co? Niemiecki ahmet
Odpowiedz
Zwiń odpowiedzi Zgłoś
ZgłośSanwczoraj (22:19)@ Donald Fiu Jak to nie ma? Jeden 29 lat, drugi 54 lata aresztowani.
ZgłośDonald Ftu przekonuje:wczoraj (21:26)Nie ma wcale żadnych podejrzanych. To nie był wypadek, tylko drobny incydent !!!
ZgłośAnty PiSwczoraj (18:30)To Afd zrobiła zadymę.Dlaczego nikogo nie było ?i nikomu się nic stalo .
MARO
10 min. temu
była nasza kopana też to nam chciała zafundować ale w niemczech jest demokracja tam wolno wszystko i władza to ukryje i winni będą normalni niemcy a nie ciapate.
Odpowiedz
Zgłoś
Wolnosc_Slowa
29 min. temu
Podali oczywiscie ze podejzani to Niemcy, ale ze winnymi okaza sie np. Turcy to juz nie dodadza pozniej...
Odpowiedz
Zgłoś
elka
39 min. temu
Chcieli, to mają.
Odpowiedz
Zgłoś
XXL
45 min. temu
wszyscy Polacy popieraja AfD
Odpowiedz
Zgłoś
RyszardB
45 min. temu
Obawiam się że to atak służb Niemieckich na zlecenie władz Niemieckich w celu zastraszenia przed protestami . Putin doradził taką metodę w celu utrzymania przy władzy w Niemczech swoich sojuszników .
Odpowiedz
Zgłoś
rty
57 min. temu
Helga jak zbuduje 4 rzesze to da im popalic (jakby 3 rzeszy bylo jej malo)
Odpowiedz
Zgłoś
Edek
1h temu
niech Szwaby nadal przyjmują islamistów !
Odpowiedz
Zgłoś
cztwiert
1h temu
No jasne. Podejrzani to Niemcy którzy modlą się pięć razy dziennie do Allacha.
Odpowiedz
Zgłośuczciwego dzielenia się zyskiem z pracownikami. Upraszczając na Zachodzie mamy tak: pracodawca 50%, pracownicy 40%, państwo 10% z podatków. U nas wygląda to tak: pracodawcaudrażnianie rur rembertów 70%, państwo 20% pracownicy 10%. I o czym tu rozmawiać?
jolka 2018-11-07 19:51Zawsze pogotowie kanalizacyjne Ożarów mnie to zastanawialo dlaczego ludzie prowadzacy dzialalnosc gospodarcza wiecznie narzekaja ze jest ona nieoplacalna ale jednak ja prowadza. Czy robia to dla hobby? Skoro to nie przynosi zysku, a nawet czasami czytam ze udrażnianie odpływu to pracownik zarabia wiecej niz wlasciciel firmy to po co to robicie? Zamknijcie firmy i zatrudnijcie sie jako etatowy pracownik - bedziecie mieli haj lajf. udrażnianie rur Izabelin Po co sietak meczyc?
rotfild to zaloz sobie firme i plac za siebie. Przez dwa lata masz nizszy zus a twoj pracodawca juz nie. Zaplacisz skladke za siebie, vat, podatek dochodowy, kupisz materialy do pracy, narzedzia, samochod, zaplacisz za przepychanie kanalizacji Izabelin paliwo, nagle sie okaze ze jednak nie mozesz wszystkiego odliczyc a na wszystko musisz miec.Zatrudnij choc jednego pracownika, daj mu na reke minimum 4tys , odprowadz za niego skladki i zyj jak KRÓL pogotowie kanalizacyjne Ochota zobaczysz czy wezmiesz urlop, albo chorobowe. Zobaczysz czy pojedziesz na wakacje. ale zawsze mozesz wziac kredyt kto ci broni? kup sobie BMW i wille a co tam! probuj! jak cala reszta tepych ludzi ktorym sie wydaje ze dzialalnosc to luksus
https://warszawa.lento.pl/udraznianie-rur-zoliborz,6848415.html
https://warszawa.lento.pl/udraznianie-rur-ursynow-warszawa,6627306.html
https://warszawa.lento.pl/przepychanie-rur-mokotow,6848435.html
https://izabelin.lento.pl/przepychanie-kanalizacji-izabelin,6760503.htmldługów. Cały czas masz nadzieję, że "za kilka lat się odkujesz", ale przy naszym niejasnym prawie, coraz większych obciążeniach podatkowych, itp. ta perspektywa oddala się coraz bardziej... Owszem, najprościej jest pójść do pracy najemnej do zagranicznego koncernu, niż próbować prowadzić coś swojego, ale wiele osób i tak próbuje... Niektórym udrażnianie rur żoliborz się udaje, inni bankrutują... Jak tego nie zrozumiesz, to dalej będziesz radził wszystkim "idź do pracy jako etatowy pracownik", a potem będziesz krzyczał, że "wszystkie firmy wyprzedane za granicę"... Jak marzy Ci się kraj, w którym wszyscy są jedynie siłą roboczą dla zagranicznych koncernów, to proponuję znalezienie pracy np. w Bangladeszu. A jeśli marzy ci się "dostatni zachód", to wymagaj od rządzących ułatwień, a nie utrudnień dla rodzimych przedsiębiorców...za to wyjasnienie takim ludziom jak ten od pytania dla Jolki. Ja juz nue mam sily i checi udrażnianie odpływów Warszawa tlumaczyc tego co oczywiste bo roszczeniowcow jest pelno. Male firmy i malych przedsiebiorcow traktuja co najmniej jak firmy z zachodnim kapitalem. I napuszczaja jeden na drugiego. Dopiero przepychanie rur żoliborz zaczna plakac jak obowiazkowa podzielona platnosc zacznie wymuszac ciecie kosztow i redukcje etatow. Nie beda mieli u kogo pracowac a ceny wszystkiego poszybuja w gore. No to niech szykuja sie do Amazona i innych dobrze platnych posadek bo ich rodzimy

Matka Polka
1h temu
Niemcy jak nikt inny wiedzą czym się kończy tolerowanie nazioli, dlatego reagują dość nerwowo i może zbyt radykalnie na AfD... Natomiast z imigrantami z, których wpuścili przez ostatnie 60 lat ponad 10mln, nie mają problemu bo potrafią ich integrować i włączyć do budowania dobrobytu kraju
Odpowiedz
Zwiń odpowiedzi Zgłoś
Zgłośkaer44 min. temuŚmiech to zdrowie, naprawdę można się uśmiać.
Powrót do góry
jacko
lajk

PostWysłany: Sob Sty 05, 2019 11:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

chyba myśleli że merkel tam siedzi !!! niech zaprasza więcej taniej siły roboczej, to w hełmach będą chodzili do WC
Odpowiedz
Zgłoś
boguś
2h temu
No i macie tą dobroć i współczucie dla biednych imigrantów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz
Zgłoś
mmm
2h temu
To poczatek
Odpowiedz
Zgłoś
polak
2h temu
aby pouczac innych trzeba zrobic porzadek z swoimi w kraju nazistami bo sa juz w sejmie a niedlugo beda rzadzic!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz
Zgłoś
z ukosa
2h temu
żydowski MOSAD zorganizował "straszaka" dla niepokornych Wink
Odpowiedz
Zgłoś
anty
2h temu
Babka Makrelka chce jeszcze 1 mln islamistów ,bo oni będą zapierd…..za Niemców !!! Buhahaha..
Odpowiedz
Pokaż odpowiedzi (1) Zgłoś
olo
2h temu
Ciekawe czy mieli na koszulkach napis konstytucja...
Odpowiedz
Zgłoś
gargulec
2h temu
Niech dalej pieszczą te pieścidełka,które zaprosiła Makrela.
Odpowiedz
Zgłoś
Centrino
2h temu
"To Niemcy w wieku 29,32 i 50 lat" - Abdul, Ahmet i Mohamet
Odpowiedz
Zgłoś
Poprzednie12345Następne
Powrót do góry
jacko
lajk

PostWysłany: Sob Sty 05, 2019 11:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zapracowani sobie na takie niespodzianki i maja to na co sobie zasłużyli tylko muszą wybrać odpowiedniejszy budynek
Odpowiedz
Zgłoś
Baranina
2h temu
Pisobolszewia: beeeeeeeeeee
Odpowiedz
Zgłoś
Dobre...
2h temu
Nie ma żadnej legitymacji do ataku. Przemoc nie należy do środków demokracji. AfD musi być zwalczana politycznie, a nie za pomocą materiałów wybuchowych. Ten atak pomaga AfD i szkodzi demokracji" – napisał na Twitterze wicepremier Saksonii Martin Dulig z partii SPD.
Odpowiedz
Zgłoś
Donald
2h temu
Zamiast tu pluć na imigrantów można coś zrobić.Ja jadę po kredki i będę malował. Tylko tak ich pokonamy
Odpowiedz
Zwiń odpowiedzi Zgłoś
Zgłośmichre2h temui co namalujesz ?
Matka Polka
2h temu
Niemcy jak nikt inny wiedzą czym się kończy tolerowanie nazioli, dlatego reagują dość nerwowo i radykalnie na AfD
Odpowiedz
Zgłoś
Ole
2h temu
Nie lubiom antyimigrantów , bo ci zakaża Polakom zbierać szparagi...
Odpowiedz
Zgłoś
mÓlti kÓlti
2h temu
a jak ci trzej podejrzani Niemcy mają na imię? Ahmed, Muhamad i Ali?Smile
Odpowiedz
Zwiń odpowiedzi Zgłoś
Zgłośrudy2h temujezeli maja obywatelstwo niemieckie to o co chodzi niemcy i juz nie wazne jakie maja wlosy nie kazdy musi byc ryzy
WAWA
2h temu
Gdzie teraz jesteście Platfusy POpaprane z waszymi poglądami o przyjmowaniu emigrantów z Afryki? Gdzie wasz Rudy Król Europy który był za karaniem Polski bo nie chciała dopuścić to tego typu wydarzeń w naszym Kraju?
Odpowiedzrealny https://przylacza.com.pl/usuwanie-awarii-wodociagowych-warszawa/ wodociąg https://pogotowie-kanalizacyjne.warszawa.pl/udraznianie-kanalizacji/
https://przylacza.com.pl/oferta/ kanalizacja https://pogotowie-kanalizacyjne.warszawa.pl/kontakt/
https://przylacza.com.pl/kontakt/ adresy https://pogotowie-kanalizacyjne.warszawa.pl/wypompowywanie/
https://przylacza.com.pl/zakres-dzialania/ zakres https://pogotowie-kanalizacyjne.warszawa.pl/czyszczenie-kanalizacji/

Zwiń odpowiedzi Zgłoś
Zgłośbunik2h temuza nieprzyjecie gosci ubogacajacych kulturowo jareczkowi pomnik wiekszy niz ma leszek bo on cos zrobil dobrego dla polski a braciszek co?
ZgłośPOlak2h temuMoher kwiiik kwiik kwik
siara
2h temu
Kon-sty-tu-cja, kon-sty-tu-cja, .....
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sob Sty 05, 2019 11:30    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Informatyka Zaocznie Strona Główna -> Źródła i przetwarzanie energii w XXI w Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: